Qubus in de schijnwerpers

Nieuws tags
  • Bedrijfsnieuws

Naar aanleiding van de DOBBIT Schrijnwerk Awards 2020 en het binnenhalen van de trofee in de categorie Interieurelementen, verscheen er recent een artikel over Qubus in het online magazine Schrijnwerk - Vakinformatie over hout, aluminium en pcv!

Hierin wordt toegelicht dat Qubus een schrijnwerkerij en aannemingsbedrijf ineen is. “We beschikken over een ruim activiteitenpallet dat we hebben opgedeeld in vier afdelingen”, aldus CEO Pieter Houwen. “In eerste instantie werden de grote projecten ondergebracht in de afdeling Bouw en Afwerking. Uiteraard heeft elk project wel een belangrijke hout- of afwerkingstoets. Ten tweede is er de afdeling Interieur. Ons atelier is immers volledig voorzien om maatmeubilair af te leveren. Ten derde hebben we de afdeling Exterieur, die verantwoordelijk is voor buitengevels en het optrekken van tuinhuizen, pool houses, tiny houses... En tot slot hebben we ons meest recente afdeling van Massieve Houtbouw. Aanvankelijk lag de focus op houtskeletbouw, maar onlangs veranderden we die richting CLT (cross laminated timber).”

Benieuwd naar onze geschiedenis, interesse in onze vier afdelingen of lees je graag meer over hoe belangrijk duurzaamheid voor ons is?

Lees het volledige artikel hier.