villa MP

Interieur

Noble Interiors


Met liefde voor detail en passie voor materiaal realiseren we nobel interieur, harmonieus in vorm en functie. 
De gebruiker en zijn behoeftes staan centraal.

 

Villa M - slaapkamer

Zorgeloos dromen

Qubus maakt dromen waar, klein of groot. Van een nieuwe dressing tot een totaalinterieur, onze aanpak is​ maatwerk​. We pakken het doortastend, efficiënt en nauwkeurig aan. We denken creatief mee met de klant en ontwerper om de rode draad doorheen het concept te bewaken. 

Villa M - inkomhal

Materiaal en expressie

Elk ontwerp vertelt een nieuw verhaal. We zoeken samen naar de combinatie van materiaalstructuren, tinten en afwerkingen die uw project authentiek en individueel zullen maken. We werken elk detail uit voor het meest functioneel en esthetisch resultaat. Dit alles doen we binnen het afgesproken budget. 

We houden van een uitdaging.

Bekijk realisaties

detailschets

In nauw contact

Hout is ontzettend veelzijdig. Qubus dus ook. Ons multidisciplinair team bestaat uit ervaren experten die in harmonie werken om uw dromen te realiseren. Door samen te werken met vakmensen die onze passie delen, ontstaan de mooiste resultaten.

Met één contactpersoon die het project coördineert en heldere afspraken die het proces stroomlijnen zorgen we voor efficiëntie en rust.

Maak een afspraak

Qubus atelier

Ambacht en precisie

We maken en monteren alles in ons atelier in Aalter. Met geavanceerde machines produceren we snel en met hoge precisie. Met oog voor detail en passie voor het ambacht leggen onze vakmensen de laatste hand aan elk gemaakt stuk.

Alles wordt naadloos geplaatst door onze ploegen van echte vakmannen​ onder toezicht van de projectleider, uw persoonlijke begeleider doorheen het hele proces.

Leer ons beter kennen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw interieur droom?

Contacteer ons