Over ons
 

Het DNA van Qubus

Bij Qubus is kwaliteit onze motor. Zit ideeën vormgeven in ons DNA.
Wij lopen warm voor elegante meubels op maat​, hoogwaardige materialen of een ​houtskelet​ dat feilloos in elkaar steekt. Zo creëren we de authenticiteit die je zoekt.

Qubus - atelier

"To create,
one must first
question everything."

Qubus bureau

Onze troeven

 

  • 30 jaar ervaring
  • Dynamisch & gedreven team
  • Bedrijf in volle groei
  • Multidisciplinaire ploeg
  • Geavanceerd atelier

 

 

Een zorgeloos traject

Bouwen zonder zorgen is het resultaat van de wisselwerking tussen ontwerp met visie en bezield vakmanschap.  We zijn gepassioneerd door ons vak en zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, ontwerpen die onze ervaring en inventiviteit op de proef stellen.

Qubus

"The details are not the details,
they make the design"

Hout als fundament

De activiteiten van Qubus zijn gegroeid vanuit een diepgewortelde liefde voor hout. Zo kon Qubus uitgroeien tot een uniek bedrijf waar kwaliteit, maatwerk en authenticiteit centraal staan. Met hout als fundament, timmeren we verder aan een mooie toekomst.

Verbluffend veelzijdig

Hout is ontzettend veelzijdig. Qubus dus ook. Ons team bestaat uit veelzijdige experten die harmonieus samenwerken om jouw dromen te realiseren. Door samen te werken met vakmensen die onze passie delen, ontstaan de mooiste resultaten.

Ook voor uw totaalproject staan we klaar.

Lees meer

FSC duurzaam bosbeheer

Duurzaamheid als rode draad

Qubus draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Sinds verschillende jaren zijn we dan ook in het bezit van een label voor duurzaam bosbeheer. Op uw specifieke vraag kunnen wij met perfect traceerbaar FSC®-gelabeld hout werken.

Maak een afspraak