Het Qubus DNA

Hoe Qubus is ontstaan? Da’s een mooi verhaal. Maar daarover later meer. Want je bent hier om te weten waar Qubus voor staat. En dat is ook een mooi verhaal.

Want bij Qubus is kwaliteit onze motor. Zit ideeën vormgeven ons in het DNA. Wij lopen warm voor elegante meubels op maat​, hoogwaardige materialen of een ​houtskelet​ dat feilloos in elkaar steekt. Zo creëren we de authenticiteit die je zoekt.

Dankzij de erkenning als ​klasse-5-aannemer,​ kunnen we ook overheidsopdrachten​ karakter geven. En dat doen we op ​z’n Qubus.​ Kijk maar eens​ hier​.

Onze troeven

  • 30 jaar ervaring
  • Dynamisch & gedreven team
  • Bedrijf in volle groei
Hout als fundament

Hout als fundament

De activiteiten van Qubus zijn gegroeid vanuit een diepgewortelde liefde voor hout. In 2011 nam de Vandenbussche Bouwgroep een houtatelier over in Merendree die al sinds 1991 actief was. Zo kon Qubus uitgroeien tot een uniek bedrijf. Waar kwaliteit, maatwerk en authenticiteit centraal staan. Met hout als fundament, timmeren we verder aan een mooie toekomst.

Dit is een subtitel

Onze veelzijdigheid

Hout is ontzettend veelzijdig. Qubus dus ook. Ons team bestaat uit veelzijdige experten die harmonieus samenwerken om jouw dromen te realiseren. Door samen te werken met vakmensen die onze passie delen, ontstaan de mooiste resultaten.

Wist je trouwens al dat we in het bezit zijn van een label voor duurzaam bosbeheer? Nog een reden om jouw project aan Qubus toe te vertrouwen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Qubus draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Als (totaal)aannemer met een hart van (of: voor) “hout” streven wij naar een verantwoord bosbeheer. 

Sinds verschillende jaren zijn we dan ook in het bezit van een label voor duurzaam bosbeheer. Op uw specifieke vraag kunnen wij met perfect traceerbaar FSC®-gelabeld hout werken.

Samenwerken met Qubus

Dat is...

  • Gerust slapen. In de wetenschap dat je project in bekwame handen is.
  • Een wekelijkse bouwvergadering. Met een goede koffie. En architect, bouwheer en aannemer.
  • Efficiëntie. Als robuust fundament voor jouw bouwproces.
  • Tijd maken. Bijvoorbeeld om een nieuw project te ontwerpen.
  • Genieten. Van rust in de hectiek van het bouwproces.
Onze diensten

Kwaliteit is onze motor en ideeën vormgeven zit in ons DNA. Elegant maatmeubilair, hoogwaardige materialen of een houtskelet dat feilloos in elkaar steekt. Dat is ons stokpaardje!