Een totaalproject realiseren met Qubus

Qubus is al jaren FSC-gecertificeerd. Toch zijn het onze totaalprojecten​ die nog het best onze vakkennis en knowhow bewijzen. Nog een reden nodig bij Qubus aan te kloppen? Ontdek onze heldere werkwijze, die van jouw totaalproject een zorgeloze ervaring maakt.

Onze werkwijze
Kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw verwachtingen. We bekijken samen de plannen van de architect of stellen vragen om een eerste ontwerp voor te bereiden.

Voor een eerste kennismaking nemen we graag de tijd. Daarom vindt een intakegesprek enkel op afspraak plaats. Maak je afspraak telefonisch via +32 9 371 82 83 of via info@qubus.be.

Offerte & Planning
Offerte & Planning

Nu we jou en je project kennen, kunnen we een budget bepalen. Bij Qubus wordt elke offerte op maat uitgewerkt. Na goedkeuring van de offerte, stellen we een haalbare maar strikte planning op.

Opstart werken
Opstart werken

Zodra de werken beginnen, kan je altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon bij Qubus. Hij of zij houdt je op de hoogte van de stand van zaken en is tegelijk het eerste aanspreekpunt voor alle aannemers.

Opvolging werken
Opvolging werken

Tijdens de werken word je wekelijks uitgenodigd voor een werfvergadering. Daar serveren we goede koffie en duidelijke taal, zodat je duidelijk weet wat er op de planning staat. En natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen of bezorgdheden.

Oplevering
Oplevering

Het is zover. De verhuisdozen zijn gepakt en de laatste stellingen verdwenen. Tijd om jouw nieuwe woning te ontdekken. Na realisatie zijn wij vooral benieuwd naar jouw mening. Hoe hebben we het gedaan? Zijn er verbeterpunten?
Laat het ons zeker weten!

Nazorg
Nazorg

Heb je vragen of opmerkingen rond de garantie van je nieuwbouw of renovatie? Ook na de realisatie is Qubus er voor jou. We volgen jouw vragen nauwgezet op en bieden hulp waar nodig.

Nieuwbouw of totaalrenovatie gepland?

Praat dan eerst met een van onze vakmannen.

Maak een afspraak